Ekonomiassistent

 

Blomdahl Medical är ett svenskt företag som designar, tillverkar och marknadsför hudvänliga smycken samt medicinsk öronhåltagning. På Blomdahl brinner vi för att skapa vackra smycken som samtidigt är snälla mot huden och hälsan. Vi vill helt enkelt göra vad vi kan, för att världen ska bli en lite ”snällare” plats. Företaget ligger i Halmstad och vi har nya och ljusa lokaler. För mer information om oss, se: www.blomdahl.se

 

Nu söker vi en ekonomiassistent:

Som ekonomiassistent på Blomdahl kommer du att sköta uppgifter så som bokföring, reskontra, löner och skatter men även andra administrativa uppgifter. Du kommer även att få vara delaktig vid årsbokslut som ett stöd till ekonomichefen. Vi tror även att du har ett IT intresse som gör att du kan vara med att fortsätta att utveckla vårt affärssystem. Vi är ett växande företag och försöker ständigt förbättra oss, så nya idéer är alltid välkomna.

Du sitter i företagets reception vilket innebär att du även kommer ta emot inkommande samtal, email, post samt besökare. Då vi är ett globalt varumärke med många internationella kontaktytor, behöver du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Utifrån rollen så söker vi dig som är noggrann och systematisk, men som också trivs med och behärskar att växla mellan flera olika uppgifter samtidigt.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av ekonomiadministration sedan tidigare. Vi jobbar med Apples produkter så vi tror att du känner dig bekväm med dessa.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete i en utvecklande och lyhörd miljö.  För mer information om tjänsten, kontakta Carin Mossberger, 0701-460 390 eller Andreas Nilsson, 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 18/3.

Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Ansök nu