Ekonomiassistent/Receptionist

Blomdahl Medical är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför hudvänliga smycken samt medicinsk håltagning i öra, näsa och navel. Vi finns i Halmstad. Blomdahl är ett tryggt sätt att vara fin varje dag.

Rekrytering Avslutad

Du kommer att sköta det löpande ekonomiarbetet såsom bokföring, reskontra, löner och skatter. I företagets reception tar du även emot inkommande samtal, email, post samt får besökare att känna sig välkomna. Kursadministration, annonsstöd och reklamations-hantering ingår också i tjänsten.

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av att självständigt utföra liknande arbetsuppgifter på ett mindre företag eller revisionsfirma. God datorvana och erfarenhet av att ha arbetat med lön är ett krav. Du behärskar engelska i tal och skrift och kunskaper i övriga nordiska språk är en fördel.

Du är noggrann och systematisk, dessutom är du service minded och behärskar att växla mellan flera olika uppgifter samtidigt. Vi tror att du även har en starkt utvecklad känsla för integritet.

Är du intresserad av en omväxlande roll i ett expansivt företag, ser vi fram emot din ansökan senast den 10/8-12 märkt ”ekonomiassistent/receptionist”. Skicka din ansökan till info@enoem.se. För frågor om tjänsten ring Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.