Ekonomichef

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och förväntas ha en positiv försäljningsutveckling de kommande åren med en ökande exportandel. För mer information om företaget se: www.bendiro.se

Bendiro söker en Ekonomichef

Vi söker dig med ett stort intresse för ekonomi som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen och företaget inför framtiden. Vi kan erbjuda en varierad roll i en spännande och expansiv fas. Du kommer utgöra en viktig del i den framtida utvecklingen av företaget.

Arbetsuppgifterna omfattar månads- och årsbokslut men även operativa uppgifter såsom bokföring, lön och fakturering. Till de mer strategiska uppgifterna hör utveckling av rutiner och processer, ekonomiska analyser, uppföljning av nyckeltal samt rapportering till ägare. I den öppna och platta organisationen har du har ett tätt samarbete med VD och övriga nyckelpersoner på företaget.

Du ingår i ledningsgruppen och har personalansvar för en person inom administration och löpande ekonomiuppgifter.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst i ett tillverkande företag. Du har en ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du är en van affärssystemanvändare och ser möjligheterna med ett effektivt systemutnyttjande. Erfarenhet av Pyramid är en fördel.

Som person är du flexibel, utvecklingsinriktad och analytisk. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och viljan att ta ansvar. För att passa in i organisationen värdesätter vi en positiv, prestigelös samt samarbetsinriktad inställning.

Söker du en bred ansvarsroll inom ekonomiområdet med stora möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling? Då kan detta vara utmaningen du söker. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!