Ekonomichef

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet. Vid behov ger vi även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändrings-arbetet som genomförs baserat på kundernas feedback. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm. För mer inf se: www.quicksearch.se

Vi söker nu en utvecklingsinriktad Ekonomichef

Har du ett starkt intresse för ekonomi och utveckling samt drivs av att bidra med din kompetens i ledningsgruppen och den dagliga verksamheten? Då kan du söka rollen som ekonomichef på Quicksearch!

Vi söker en entreprenöriell person med förmåga att se både detaljer och helhet. Quicksearch arbetar idag med många välkända kunder såsom Klarna, Stadium, Karolinska Institutet och Telia. Du får ansvaret för ekonomifunktionen i en liten företagsgrupp bestående av fyra bolag. Bolagen befinner sig i olika utvecklingsfaser och varierar i storlek.

I denna framåtriktade roll hittar du lösningar på frågor som dyker upp längs ett bolags utveckling. Tillsammans med VD och ägare modellerar, planerar och optimerar du utvecklingen av verksamheten. Du kommer vara inblandad i administrativa frågor som rör finansiering och ägarfrågor. Prognoser och budgetuppföljning för att leda och styra verksamheten ingår likaså.

Löpande ekonomiuppgifter är utlagda vilket innebär att merparten av de enkla och repetitiva arbetsuppgifterna hanteras av en extern leverantör. I det dagliga säkerställer du ordning och reda i ekonomiprocesserna. I rollen ingår att stötta ledning/VD och ägare vad gäller personal- och ekonomifrågor.

Troligtvis har du några års erfarenhet av en bred ansvarsroll inom ekonomi. Du har goda kunskaper inom redovisning men söker dig mot analys, affärsutveckling och controlling. Erfarenhet av ekonomistyrning och affärsmodellering är en fördel.

Du har en ekonomiutbildning från högskola eller universitet samt är en van Excel- och affärssystemanvändare. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Som person är du samarbetsinriktad, analytisk och duktig på att presentera information. Du trivs bäst med en varierad roll i en platt organisation nära verksamheten.

Känner du att detta är ditt nästa steg? Vi kan erbjuda dig en utvecklande och omväxlande ekonomiroll i ett ledande teknikföretag.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen och är placerad i Halmstad. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger0701 – 460390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460391.