Ekonomichef

Hallands Djursjukhus AB, som startade sin verksamhet 1985, är ett familjeägt veterinärföretag som erbjuder veterinärvård till både häst och smådjur. Bolaget ingår i en koncern med för närvarande sex bolag som tillhandahåller veterinärsjukvård i sydvästra Sverige. Personalen är vår viktigaste tillgång och vi lägger stor vikt på att både patienter och djurägare ska känna sig i trygga händer. All personal vidareutbildas kontinuerligt för att kunna erbjuda den bästa vården till våra patienter. Hallands Djursjukhus AB har djursjukhus och kontor i Slöinge, i Falkenbergs kommun. För mer information se: www.hallandsdjursjukhus.se

Med placering i Slöinge söker vi nu en Ekonomichef

Är du en självgående, samarbetsinriktad och ansvarstagande ekonom med erfarenhet? Vi kan erbjuda en utvecklande och varierad ekonomichefsroll på den halländska landsbygden.

I rollen ansvarar du för ekonomiavdelningen på kontoret i Slöinge som handlägger all redovisning och ekonomisk rapportering för koncernens sex bolag som bedriver veterinärverksamhet. Ekonomiavdelningen består av fyra medarbetare och är alla placerade i Slöinge. Ekonomichefen arbetar nära ledningen i en ägarledd verksamhet och rapporterar till VD.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat månads- och årsbokslut, månatlig rapportering till styrelsen samt rapportering till Skatteverket. Tillsammans med dina medarbetare hanteras även det löpande dagliga ekonomiarbetet såsom kund- och leverantörsreskontra m.m. I det dagliga sköter du även företagets externa kontakter inom ekonomiområdet.

En del av rollen är att tillsammans med dina medarbetare utveckla ekonomiprocesserna och förenkla ekonomiarbetet tillsammans med dina medarbetare. Hit hör även vidareutvecklingen av de digitala stödsystem som används i verksamheten.

Vi tror att du har en liknande roll idag med ett stark intresse för ekonomi, redovisning och ekonomistyrning. Du har en ekonomisk utbildningsbakgrund förmodligen på högskolenivå och är en van affärssystemanvändare. God kunskaper i Excel är meriterande.

Som person är du prestigelös, samarbetsinriktad och drivs av att förenkla och vidareutveckla arbetsrutiner. Vi ser att du fortsätter att bidra till ett öppet, effektivt och trivsamt arbetsklimat. Kanske har du ett intresse för djur eller djurvård?

Är du intresserad av att bli en viktig del av vårt team på Hallands Djursjukhus i Slöinge? Har du frågor kring tjänsten tveka inte att kontakt med Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701-460390.

Varmt välkommen med din ansökan!