Ekonomichef

Hafi, Hallandsfruktindustri AB är ett familjeföretag som funnits på den Halländska landsbygden i över 70 år. Från början ett litet musteri med lokala leverantörer och konsumenter – idag en modern livsmedelsindustri med globala kunder. Hafi drivs av fjärde generationen och har ingående samarbeten med kunder, leverantörer och medarbetare, ofta över flera decennier. Goda smaker av fina råvaror har varit en självklarhet sedan 1938. Vi har alltid satt en ära i hög servicenivå och är vana att uppfylla höga kundkrav. En liten effektiv organisation med korta beslutsvägar och personlig service kombineras framgångsrikt med stor produktionskapacitet och modern kvalitetsutveckling. Idag omsätter Hafi 250 miljoner med kraftig ökning. För mer information om företag se www.hafi.com

Rekryteringen Avslutad

Till Brännarp söker vi nu en Ekonomichef

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för företagets ekonomifunktion. Med tiden kommer du att få ett stort inflytande i utformningen av bolagets framtida affärsstrategi. Månads- och årsbokslut är viktiga delar av tjänsten tillsammans med budgetarbete och utvecklingen av den ekonomiska uppföljningen. Rollen omfattar även kontakter med externa intressenter och revisorn samt ansvar för löne- och utvecklingssamtal. Du rapporterar till VD, ingår i ledningsgruppen och är ägarnas ställföreträdare i bolaget.

Du har några års erfarenhet från en högre ekonomibefattning i ett tillverkande företag samt har högskoleexamen med relevant ekonomiinriktning. Troligtvis har du erfarenheter från förändringsarbete och är en van användare av affärssystem. Du behärskar engelska på en hög nivå.

Som person är du målmedveten, har modet att föreslå och genomdriva förändringar. Du är en tydlig kommunikatör som ställer höga krav på dig själv och utmanar din omgivning. För att lyckas tror vi det krävs en utpräglad analytisk läggning, starkt ansvarskännande och förmågan att tänka långsiktigt. Affärer, utveckling och resultat är starka drivkrafter hos dig.

Delar du värderingar såsom pålitlighet, kreativitet och effektivitet kan vi erbjuda en intressant utmaning med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med och utveckla affärsstrategin för att ta Hafi till nya höjder?

Känner du igen dig i beskrivningen ser fram emot din ansökan märkt ”Ekonomichef Hafi” senast den 1/3-2015. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Ansökan skickar du till info@enoem.se