Ekonomichef

Fem Hjärtan Fastigheter är en norskägd privat fastighetskoncern med huvudkontor i Halmstad, som äger och förvaltar fastigheter i södra Sverige. Vi som fastighetsbolag vill aktivt skapa långsiktiga värden för alla parter genom att ansvarsfullt utveckla våra befintliga fastigheter genom förvärv, förädling samt avyttring. Vårt främsta uppdrag är att hitta långsiktiga lösningar för våra hyresgästers behov, vilket möjliggör goda affärer. Vi förenklar samarbetet med våra hyresgäster genom att vara handlingskraftiga, snabba och närvarande. Vi ligger gärna i framkant, tänker i nya banor och vill helt enkelt vara lätta att ha att göra med. För mer information se: www.femhjartan.se

Till Halmstad söker vi nu en Ekonomichef

Är du intresserad av en ansvarsfull bred ekonomitjänst i ett mindre fastighetsbolag?  Arbetsinnehållet är varierat och spänner över både operativa- och strategiska arbetsuppgifter såsom värdering av fastigheter, finansiering och avtalsfrågor. Du ansvarar för koncern- och årsredovisning, bokslut, budget- och prognosarbete samt kvartalsrapportering till styrelsen.

I rollen ingår även löpande bokföring, löner samt inkomst-, moms- och arbetsgivardeklarationer samt likviditetsanalyser. Du är företagets kontaktperson mot bank, revisor, leverantörer och hyresgäster i ekonomiska frågor. Tjänsten är representerad i ledningsgruppen och föredragande inför styrelsen.

Personen vi söker har en bred ekonomibakgrund. Du är trygg inom redovisning men har du även specifika kunskaper i fastighetsvärdering och finansiering är det meriterande. Kanske har du en bakgrund från ett mindre företag eller lockas av variationen, dynamiken och de korta beslutsvägarna i en mindre organisation. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och är en van användare av affärssystem.

Som person agerar du affärsmässigt och drivs av resultat och utveckling. Du är analytiskt lagd och har en fallenhet att hantera siffror och avtalstexter samtidigt som du är öppen och kommunikativ. För att lyckas är det dock viktigt att du passar in i gruppen. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, ansvarstagande och prestiglöshet. Vi värderar dina personliga egenskaper högre än att du har med dig all kunskap från början.

Låter detta intressant ser fram emot din ansökan senast den 9/1. Har du frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu