Ekonomichef

 

Swea Rör & Stål AB startade sin verksamhet i Halmstad 2001 som ett led i Biancogruppens expansion. Sedan starten har bolaget haft en stark tillväxt med huvudkontor och lager i Halmstad och ett försäljningskontor i Örnsköldsvik. Som en del av Biancogruppen har vi en bra kontakt med valsverk runt om i världen. Vår organisation genomsyras av ett servicetänkande. Utöver kapning och blästring som vi gör i eget hus, kan vi ombesörja allt från laserbearbetning till svarvning, fräsning och ytbehandling. Vi är idag 31 medarbetare och omsätter 120 miljoner. För mer info se: www.swearor.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en:

Ekonomichef

Tjänsten har ett varierat arbetsinnehåll och spänner över ett brett spektrum av ekonomuppgifter. Vid behov kommer du vara behjälplig i det dagliga ekonomiarbetet samtidigt som du ansvarar för rapporteringen och presentation till utländska huvudägare.

I arbetsuppgifterna ingår månadsbokslut, årsbokslut och controlling. Du följer upp kundorder, genomför kreditbedömning av kunder och ansvarar för försäkrings- och avtalsfrågor samt HR. Relationen med bank, myndigheter och andra intressenter ingår. Du har personalansvar för en person.

En viktig del är även att ta fram beslutsunderlag åt VD samt att utveckla och förenkla ekonomiprocesserna. Företaget står inför utmaningar inom digitalisering och automatisering där du kommer spela en central roll.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst i ett mindre bolag. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du proaktiv, utvecklingsinriktad och flexibel. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och ett stort ansvarstagande. För att passa in i arbetsgruppen och på företaget värdesätter vi en positiv, prestigelös samt hjälpsam inställning.

Vi kan erbjuda en mångsidig och ansvarsfull roll i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande, dock senast den 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

 

 

Ansök nu