Ekonomichef med controllerinriktning

BilMånsson-koncernen består av Fordstore, British Cars, Mobility, Wash & Drive Sweden och fastighetsbolag. Nytillskottet British Cars adderar premiummärkena Jaguar och Land Rover till portföljen tillsammans med den nya skräddarsydda anläggningen. Koncernen, med anläggningar i Halmstad och Värnamo, är idag ca 65 anställda och omsätter över 250 miljoner. BilMånsson är inne i en spännande fas och satsar för framtiden!

För mer information se www.bilmansson.com och http://bilmanssonbritishcars.halmstad.landrover.se

Nu söker vi en Ekonomichef med controllerinriktning

Vill du vara med och utvecklas i en spännande bolagsgrupp? Du kommer få en självklar och föredragande plats i ledningsgruppen. Som ekonomisk talesperson hanterar du kontakter med bank, finansbolag och övriga intressenter. Rollen erbjuder både variation och utmaning vilket ställer höga krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda och fördela arbetet på ekonomiavdelningen
  • Controllerinriktad speaking partner mot försäljning och servicemarknad
  • Månatlig rapportering, årsbokslut samt ledningsrapportering omfattande de fyra driftsbolagen
  • Månatlig rapportering till generalagenter
  • Likviditetsplanering
  • Ansvar för löner, HR och IT
  • Delta i koncernbokslutsarbetet

Din bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi du har erfarenhet från en liknande roll och känner att du vill ta nästa steg. Du har en trygg bas i redovisning och har god erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Förmodligen krävs en högskoleexamen i företagsekonomi med inriktning redovisning eller controlling för att nå framgång i rollen. Goda kunskaper i MS Excel är en förutsättning tillsammans med goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet från branschen kan vara en fördel.

Personen vi söker

Integritet och stabilitet är viktiga egenskaper tillsammans med en god arbetsstruktur, noggrannhet samt förmågan att prioritera. För att bli en naturlig samarbetspartner i organisationen krävs en kombination av affärsförståelse och förmågan att kommunicera på ett tydligt och prestigelöst sätt. Du är en lagspelare som ser till helheten och företagets bästa vilket passar i den öppna och positiva företagskulturen.

Vi erbjuder en varierad och utmanande ekonomichefstjänst i en förstklassig miljö. Vi ser fram emot din ansökan senast den 24/1 – 20. Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701–460390.

Varmt välkommen med din ansökan!