Ekonomichef med Controllerinriktning

FordStore BilMånsson är landets snabbast växande Fordhandlare och vi jobbar enbart med Ford. Företaget är sedan lanseringen av FordStore konceptet som finns på fyra orter i Sverige den ledande Ford Mustanghandlaren i Europa med snart 300 bilar sålda. Vi är idag 45 anställda och omsätter över 200 miljoner. Vill du vara med och utvecklas i ett spännande företag? BilMånsson är inne i en expansiv fas och satsar för framtiden. För att klara detta behöver vi förstärka vårt lag! För mer information om företaget se www.bilmansson.com

Vi söker en Ekonomichef med Controllerinriktning

Du kommer in i ett spännande skede som präglas av tillväxt och framåtanda. Vill du vara med och skapa förutsättningarna inför framtiden? Du tar ansvar för förberedelser och sammanställning av finansiella rapporter. Strategisk planering och budget ingår tillsammans med analyser, prognoser och uppföljning. En viktig del av tjänsten är utvecklingen av rapporteringsverktyg och rutiner.

Du kan förklara det ekonomiska utfallet på djupet och kommunicerar ekonomisk information uppåt i organisationen. Genom att etablera effektiva och standardiserade processer kan jämförelser och analyser utföras snabbt och tillförlitligt. Som chef leder och fördelar du arbetet på ekonomiavdelningen samt ansvarar för utveckling och utbildning av dina metararbetare. Kunskaper i arbetsrätt och HR är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi det krävs några års erfarenhet som controller och en god förståelse för redovisning. Du har en akademisk ekonomiexamen med relevant inriktning och är väl förtrogen med att arbeta i affärssystem. Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av personalansvar är en förutsättning.

Som person har du en utpräglad analytisk förmåga, en stark vilja att utveckla och nå resultat. Du är samarbetsinriktad och har ett intresse för att lyfta dina medarbetare. Kommunikativ förmåga och hög integritet är viktiga egenskaper som ledare. Initiativkraft, självständighet och struktur i det dagliga arbetet är kännetecknande för dig.

Känner du igen dig?  Vi kan erbjuda en unik möjlighet att arbeta i ett spännande företag i stark tillväxt. För rätt person finns goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/5. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu