Ekonomichef/Controller

Skogens kol grundades redan 1876. I över 130 år har vi tillverkat träkol genom kolning av ved. Idag är Skogens kol det enda företaget i Skandinavien som tillverkar träkol på industriellt sett. Vi förenar numera det gamla kunnandet med ett modernt synsätt. Vi tillverkar kol för i första hand grillning och brikettering, men även för industriella ändamål och upptining av tjäle. Skogens kol omsätter ca 70 Mkr och har 26 anställda. Skogens kol är ett dotterbolag till Salinity Holding och ingår i Salinity group. För mer information se www.skogens.net

Rekrytering Avslutad

Vill du vara med och styra vår utveckling? Du kommer att ansvara för den ekonomiska rapporteringen till moderbolaget och ingår i ledningsgruppen. Redovisning, nyckeltalsuppföljning, månads- och årsbokslut är centrala delar i tjänsten.
Dina prognoser och ekonomiska analyser kommer utgöra viktiga delar i utvecklingen av företaget. Upphandling av tjänster rörande drift- och underhåll samt säkerhet ingår likaså.

Tjänsten kräver professionella kunskaper i MS Excel samt minst tre års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter, gärna från tillverkande företag. Du har förmodligen ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande samt goda kunskaper i engelska.
Som person har du en stark drivkraft och trivs i en organisation som präglas av stark tillväxt, innovation och framåtanda. Du är analytiskt lagd och har en fallenhet för siffror. Låter det spännande kan vi erbjuda dig en tillsvidareanställning i ett företag i förnyelse och med ett starkt varumärke.

Vi ser fram emot din ansökan märkt” Ekonomichef, Kilafors” senast den 1 juli 2010 ställd till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se.
Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på tel: 0701-460 390.