Ekonomikonsult

I mer än 20 år har Ensolution arbetat med över 200 kommuner i Sverige. Under åren har vi utvecklat egna verktyg, metoder och modeller för att analysera och utveckla olika verksamheter. Vår styrka är konsulternas gedigna verksamhetskunskap inom offentlig sektor.”Genom verksamhetskunskap och engagemang skapar vi samhällsnytta”. För mer information om företaget se: www.ensolution.se

Är du en driven ekonom som söker en ny utmaning, variation och möjligheten att bredda din kompetens?

Ensolution är inne i en tillväxtresa där vi bland annat vill skapa tillväxt inom vår rådgivnings- och interimsaffär. Vi kan erbjuda dig en stimulerande blandning av interimsuppdrag och interna projekt på plats i Halmstad. Som ekonomikonsult kommer du att dela din tid mellan kund, kontor och hemmet. Resor ingår i tjänsten med vanligen 1–2 nätter borta per vecka i uppstartsfasen av nya projekt och färre övernattningar under mittfasen av uppdrag. Vissa uppdrag innebär dagpendling och ingen övernattning.

Ensolution söker dig som vill fortsätta göra samhällsnytta i en ny roll, med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer ha möjlighet att testa chefsroller, specialistroller inom interim ochäven ha möjlighet att verka som managementkonsult inom Ensolutions breda tjänsteportfölj.

Du kommer ha tillgång till Ensolutions interna kompetensutveckling, tillgång till Ensolution GO – personalvård på hög nivå (2: a plats 2023 – Great Place to Work!) och du har en arbetsgivare som alltid står bakom dig!

Hos oss kommer du ha möjlighet att utvecklas både personligen och yrkesmässigt. Det är inte ovanligt att flera kollegor, med olika kompetenser, jobbar tillsammans hos en kund. Du kommer ställas inför prövningar i olika möjliga och omöjliga situationer och tillsammans kommer vi att lösa det!

Din Profil

  • 3–5 års erfarenhet från kommunal, regional eller statlig verksamhet
  • Erfarenhet från roller som verksamhets-/förvaltningsekonom, Controller eller liknande
  • Förståelse för ekonomiska processer såsom budgetarbete, redovisning och bokslutsarbete
  • Förståelse för verksamhetssystem.
  • Kunskaper i MS Excel
  • Högskoleutbildning med examen inom ekonomi, eller motsvarande
  • Körkort B

Som person är du en nyfiken problemlösare med ett strukturerat arbetssätt. Med lyhördhet och förmågan att smälta in i olika sammanhang bygger du förtroende och goda relationer.

Ensolution har kontor i Halmstad, Göteborg och Stockholm. Vi genomför uppdrag i hela landet. Vi söker en konsult att fastanställa men är också öppna för att projektanställa.

”Med hjärta för kommuner” – har du ett starkt intresse för kommunal ekonomi och ditt hjärta klappar för att göra samhällsnytta – välkommen med din ansökan!

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.