Embedded Software Developer

Sedan 2002 har företaget utvecklats i snabb takt och vi har idag egen utveckling av både hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik som bland annat innefattar digital nyckelhantering, trygghetslarm, e-tillsyn, och tid- och insatsuppföljning. Merparten av våra lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Våra lösningar finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra lösningar. Vi är idag drygt 100 medarbetare med kontor i Holland, Danmark och England och USA. Sedan 1 februari 2018 ingår Phoniro som en egen enhet i ASSA ABLOY Global Solutions som är en global verksamhet. För mer information om Phoniro se: www.phoniro.com

Nu söker vi en Embedded Software Developer

Brinner du för utveckling och vill göra ett avtryck för framtiden? Phoniro är ett ledande företag inom välfärdsteknologi. Företaget befinner sig i stark tillväxt och behöver stärka upp sitt utvecklingsteam med en medarbetare inom embeddedutveckling.

Teamet består idag av ett 30-tal medarbetare i Halmstad och Norrköping. Tillsammans ansvarar teamet för de egenutvecklade välfärdslösningarna vilket omfattar hårdvara, mobilapplikationer och molntjänster mm. Organisationen präglas av ett stort eget ansvarstagande i självstyrande grupper och ett processorienterat arbetssätt. Rollen innebär i huvudsak utveckling av programvara i inbyggda system inom Phoniros produkter.

Hos Phoniro kommer dina kompetenser inom mjukvaruutveckling, elektronik och mekatronik att utmanas. Vi tror du har en teknisk högskoleutbildning samt ett par års erfarenhet av utveckling av inbyggda system. Den kommunikativa och delvis internationella miljön kräver goda kunskaper i svenska samt engelska.

Du har goda kunskaper inom:

  • Embedded-utveckling
  • C-programmering

Önskvärt om du har erfarenhet av:

  • Systemarkitektur
  • Strukturerad testning
  • Python
  • Embedded Linux
  • .NET
  • Android applikationer

Som person har du förmågan att självständigt eller tillsammans med ditt team sätt dig in i tekniska problemställningar och förstå både systemen och kundernas behov. Vi tror att initiativkraft, ansvarstagande och kommunikationsförmåga är viktiga egenskaper för att nå framgång i rollen.

Vi kan erbjuda en utvecklande utmaning i en miljö som präglas av det lilla företagets dynamik och korta beslutsvägar. Samtidigt bidrar koncernen med fördelar såsom spjutspetskompetens, utvecklingsresurser och framtida karriärmöjligheter.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701–460390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 12/1.