Erfaren ekonom med ansvar för löneadministrationen

HomeMaid AB (publ) är ett rikstäckande företag inom hemservicebranschen med fokus på hushållsnära tjänster. HomeMaid arbetar med ett genomarbetat hemservicekoncept och har idag störst geografisk spridning i Sverige och finns på 14 orter samt är noterat på AktieTorget. HomeMaid har ca 800 anställda omsätter ca 180 MSEK. Marknaden växer stadigt och HomeMaid befinner sin i en offensiv utvecklingsfas. För mer information om företaget se www.homemaid.se

Rekrytering avslutad

Till huvudkontoret i Halmstad söker vi nu en erfaren ekonom med ansvar för löneadministrationen

Du kommer sköta löneutbetalningar till våra anställda på huvudkontoret och våra filialer. I denna del ingår även semesterplanering, pensionsfrågor, kontakter med fack och myndigheter, samt utställandet av intyg. Inom ramen för tjänsten ingår även bokföring och redovisningsuppgifter såsom avskrivningar, lönejusteringar samt hantering av handkassa.

Ekonomiska analyser är en liten men viktig del där du är bollplank åt ekonomichefen. Du är även behjälplig när det gäller att ta fram ekonomisk information och sammanställa rapporter.

Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt har en god ekonomisk förståelse. Troligtvis har du ekonomisk utbildningsbakgrund på högskolenivå eller motsvarande. Vi värderar din erfarenhet högre än din utbildningsbakgrund.

Som person är du självgående, snabb och noggrann. Du är analytiskt lagd och trivs bäst i en dynamisk organisation där det händer mycket och arbetsinnehållet varierar. För att lyckas i rollen krävs engagemang, en känsla för service samt en prestigelös attityd.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan senast den 6/1-2013. Din ansökan, märkt ”Löneekonom”, skickar du till: info@enoem.se