Erfaren Inköpare

Hafi, Hallands Fruktindustri, är ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen, grundat 1938. Vi utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på̊ frukt, bär och grönsaker. Från ett litet syltkokeri i halländska Brännarp har vi utvecklats till dagens moderna livsmedelsföretag. Vår företagskultur är familjär och vårt signum är samma sedan start; bra råvaror, hög kvalitet och långsiktighet. Idag har Hafi 40 engagerade medarbetare och omsätter ca 250 Mkr. För mer information om HAFI se: www.hafi.com

Nu söker vi en erfaren Inköpare

Är du intresserad av en omväxlande och kvalificerad inköpsroll i ett familjärt livsmedelsföretag? Du kommer utgöra en viktig länk mellan kundernas behov och de volymer som ska finnas i lager för att avropas inför produktion.

En viktig del av tjänsten är att vidareutveckla företagets goda relationer med leverantörer och samarbetspartners. Tillsammans med leverantörerna sköter du förhandlingar kring årskontrakt och upprättar volymprognoser. Du säkerställer att varor inlevereras till rätt pris och kvalite samt att leverantörena uppfyller nödvändiga cerfifikat.

För att på ett bra sätt kunna planera inköpen utifrån kundernas prognoser deltar du i produktionsplaneringsmöten. Inköpen omfattar främst råvaror och emballage men även försäkringar, kontorsmaterial och energi etc.

Leverantörsbedömningar ingår i rollen och du säkerställer att specifikationer på råvaror och emballage finns framtaget inför tillverkning. Tillsammans med kvalitetsavdelningen hanterar du reklamationer och kvalitetsavvikelser relaterade till inköp.

För att lyckas i rollen krävs erfarenhet av strategiskt och operativt inköpsarbete helst från ett tillverkande förtetag, gärna inom livsmedelsproduktion. Vi tror du har en relevant utbilningsbakgrund från högkola eller motsvarande. Du behärskar engelska, är van vid att arbeta i ett affärssystem och innehar körkort B.

Som person är du strukturerad, självgående och samarbetsinriktad. Du tar eget ansvar och trivs i förhandlingssituationer. Då tjänsten har många kontaktytor både internt och externt ser vi att du har en god kommunikationsförmåga. Vi värdesätter en prestigelös och resultatinriktad inställning.

Tjänsten är placerad i Brännarp och tillhör den administrativa avdelningen. Du rapporterar till Ekonomichefen. För mer information om tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 390 på Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpnande.

Välkommen med din ansökan!