Erfaren Medtech Säljare inom plastdetaljer

Modulpac AB tillverkar mindre plastförpackningar till några av Europas och Nordens största varumärken. Vår tillverkning är än idag belägen i de småländska skogarna i Lagan där vi 1983 startade vår resa till en av de ledande leverantörerna på marknaden. Vi har under dessa år byggt upp ett renommé som en trovärdig tillverkare av produkter av högsta kvalité för kunder som värderar flexibilitet, snabba leveranser, personligt kundbemötande och kundunika produkter. Vi har förmånen att ha långa relationer med många av våra kunder. Det tar vi som ett bevis på att man uppskattar vårt nära samarbete, flexibilitet och konkurrenskraftiga erbjudande. Detta har gjort oss till en av Nordens ledande tillverkare. Modulpac AB omsätter ca 240 miljoner SEK och vi är ett nischföretag som måste vara bättre än våra konkurrenter. Vi levererar till medtech/pharma, livsmedel, kosmetisk och kemiteknisk industri. För mer information se: www.modulpac.se

Nu söker vi en Erfaren Medtech Säljare inom plastdetaljer

Har du en erfarenhet av försäljning mot kunder inom medicinteknik och vill utveckla företagets försäljning mot denna målgrupp? Det här är en ny tjänst som du själv kan forma. På plats i Lagan finns alla förutsättningar för att kunna växa inom området. Vi kan erbjuda en utmanade roll där du självständigt driver produktutvecklingsprojekt tillsammans med dina kunder. I projekten får du stöd av erfarna utvecklingsingenjörer, verkstygsspecialister och medicinteknisk kunnig personal. Du ingår i ett försäljningsteam och rapporterar till försäljningschefen. Vi är certifierade enligt ISO 13485. Vi har egna CE märkta medtech produkter och en fantastisk renrumsanläggning.

Dina arbetsuppgifter

  • Utveckla försäljningen inom Medtech
  • Tillsammans med kunder och R&D utveckla nya produkter
  • Driva säljprocesser från idé till leverans och uppföljning

Din profil

  • Erfarenhet av lösningsorienterad försäljning mot läkemedels-/medicintekniska kunder
  • Goda kunskaper i medicintekniska standarder och lagkrav
  • Erfarenhet av kundnära produktutveckling
  • Erfarenhet av plasttillverkning (formsprutning), meriterande

Tjänsten kräver lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska och engelska. Högskoleutbildning och/eller säljutbildningar är en fördel men inget krav. Som person är du affärsmässig, strukturerad och en duktig relationsbyggare med ett intresse för teknik. För att passa in tror vi du har en positiv, prestigelös och samarbetsinriktad inställning.

Vi kan erbjuda dig en intressant säljroll i ett familjärt team inom en utvecklingsinriktad bransch. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!