Erfaren Redovisningskonsult till Falkenberg

Ernst & Young söker nya talanger till Falkenberg och Varberg

Ernst & Young är en global aktör och ett av Sveriges ledande revisions- och redovisningsföretag med ca 70 kontor runt om i landet. I Halland är vi idag ett 20-tal medarbetare fördelade på tre kontor. Vi söker nu fler medarbetare stationerade till kontoren i Falkenberg och Varberg. I Falkenberg kommer vi till årsskiftet att flytta till större moderna nyrenoverade lokaler i Möllevägsskolans gamla skolbyggnad. Våra kunder utgör ett tvärsnitt av företagen i Halland och finns i alla storlekar och branscher. Vi har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker dig som är social, utåtriktad, analytisk och strukturerad och som vill bidra till våra kunders framgång. Du kan läsa mer om Ernst & Young på www.ey.com/se

Rekryteringen Avslutad

Erfaren redovisningskonsult till Falkenberg

Du har flera års erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå av självständigt arbete med bokslut, årsredovisningar, deklarationer, redovisning och rådgivning. Du tycker om siffror och att arbeta med olika kunder och medarbetare. I tjänsten erbjuds goda utvecklingsmöjligheter till fördjupning inom yrket med eget kundansvar.

Du har relevant utbildningsbakgrund från gymnasium eller högskola. Som person är du utåtriktad, läraktig och analytisk. Du har förmåga att arbeta strukturerat med att planera och leverera. Att tillgodose kundens förväntningar är för dig en viktig drivkraft.

Vill du vidare mot nya utmaningar, utvecklas och arbeta i en ny inspirerande miljö?

Skicka din ansökan märkt ”Redovisningskonsult, Falkenberg” till info@enoem.se senast den 6/10-10. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på 0701-460 390 och Andreas Nilsson på 0701-460 391.