Export sales support

ELEIKO-gruppen är verksamt inom gym- sport- och träningsbranschen och bygger sin verksamhet runt ett eget varumärke Eleiko – ett namn som många associerar med världens bästa skivstänger. Sedan 1957 har över 1 000 världsrekord inom tyngdlyftningen satts med hjälp av en Eleiko-stång och än idag levererar Eleiko utrustning till de allra största mästerskapen världen över. På senare år har företaget utvecklats till en totalleverantör till gym & träningsanläggningar. Företaget omsätter drygt SEK 200 miljoner och har idag ca 80 anställda fördelade över Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Ryssland och USA. För mer information se: www.eleiko.com

Export sales support mot Frankrike

Eleiko Group AB söker en Export Sales Support som vill vara med och stödja försäljningen på den franska och marknaden.

Vår verksamhet består av utveckling, produktion och försäljning av träningsutrustning samt utbildning till idrotten och gym världen över. Vi erbjuder världens starkaste varumärke inom tyngdlyftning.

På huvudkontoret i Halmstad är vi drygt ca 50 anställda och på försäljningskontor internationellt ytterligare 30 medarbetare. Gemenskapen på företaget är god och vårt eget träningscenter, Eleiko Sport Center, står till allas förfogande. Vår vision ”En starkare värld” är grunden i vår verksamhet och vi försöker att leva som vi lär. Gillar du träning och hälsa kommer du med andra ord att trivas.

Eleiko är ett företag i stark tillväxt med stora satsningar inom produktutveckling, nya marknader och kunskapsutveckling via vår utbildningsverksamhet. Under 2017 kommer vi flytta till nya lokaler som möjliggör för vidare expansion. Vi värdesätter en dynamisk och trevlig arbetsmiljö där anställda och kunder kan trivas och utvecklas. Vi har en stark internationell prägel vilket kännetecknas av såväl vår kundkrets som våra medarbetare.

Är du serviceminded, strukturerad och språkkunnig?

Du kommer i nära samarbete med affärsområdeschefen och supportteamet – serva kunder, dotterbolag och distributörer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat hantering av offerter, orderläggning, exportdokumentation samt uppföljning av leveranser – allt i en stor internationell anda.

Vi ser gärna att du har en marknadsinriktad högskoleutbildning eller motsvarnade samt dokumenterad erfarenhet av Sales Support inom en internationell verksamhet. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska och franska både i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och i MS Office är en förutsättning för att lyckas i rollen.

För att trivas i rollen på Eleiko bör du vara tydligt kundfokuserad, affärsmässig och strukturerad. Du är en hjälpsam och målinriktad lagspelare drivs av att lösa problem och nöjda kunder. Har du dessutom ett intresse för träning kommer du att smälta väl in i på Eleiko.

Tjänsten är placerad i Halmstad och på heltid. Vi ser vi fram emot din snarast, urval sker löpande. Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391 på Nilsson & Mossberger.

Ansök nu