Exportsäljare

SwedWire AB är en ledande tillverkare av varmförzinkad tråd och stållinor för användning till bl.a. staglinor, bärlinor till kraftledningar och vägräckeslinor. Försäljning sker till kunder i hela världen och verksamheten befinner sig i en expansiv fas. SwedWire AB utgår från centrala Varberg och omsätter ca.100 mkr med god lönsamhet. SwedWire AB är certifierat enligt ISO 9001:2000 och ISO 14000:2004 och bolaget ingår sedan 2010 i den börsnoterade koncernen Lagercrantz Group AB. För mer information om företaget se: www.swedwire.se

I samband med vår internationella satsning söker vi en:

Exportsäljare

Som exportsäljare hos oss kommer du att arbeta med försäljning av varmförzinkade stållinor. Tjänsten innefattar huvudsakligen etablering av nya slutkunder i Europa och delvis bearbetning av befintliga kunder i Europa. Du lägger självständigt upp ditt arbete med utgångspunkt i uppsatta mål och rapporterar direkt till VD.

Du som söker har flerårig dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt bygga exportförsäljning till större företag. Du har troligen en högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring/försäljning och din erfarenhet kan vara från annan bransch.

Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift och behärskar du tyska är det meriterande. Du är driven, positiv och resultatinriktad med förmåga att skapa professionella och affärsmässiga relationer till kunder och du arbetar effektivt och metodiskt för att nå uppsatta mål.

Du kommer att vara placerad i Varberg, men tjänsten innebära frekventa resor.

För mer information om tjänsten tala med Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. För att söka tjänsten skicka du din ansökan märkt ”Exportsäljare, SwedWire” ställd till info@enoem.se  senast den 3/4-2011.

Vi planerar att påbörja intervjuerna under vecka 14. Tillträde av tjänsten under våren/sommaren 2011.