Exportsäljare/Affärsutvecklare

Hanson & Möhring

 

Sedan 1830 har vi handlat med salt; salt till vägunderhåll, djurhållning och vattenavhärdning såväl som till matlagning och livsmedelsindustri. Vi handlar också med produkter för lantbruket och med kemiprodukter. Vår långa erfarenhet av salt i alla dess former gör att vi kan hjälpa våra kunder med både specialanpassningar och produktutveckling. Salinity är Europas största oberoende saltdistributör med dotterbolaget Hanson & Möhring, se gärna www.hanson-moehring.se

Rekryteringen Avslutad

Det blir din uppgift att vidareutveckla vårt globala försäljningsnätverk och finna nya marknader för vår produkt, Falksalt.  Du besöker internationella mässor, skapar nya kontakter och finner lämpliga agenter och samarbetspartners. Samtidigt vårdas befintliga kundrelationer.

Du har förmodligen erfarenhet av professionell försäljning via agenter/återförsäljare och avtalsfrågor på en internationell arena. Har du arbetat i projektform, kanske som projektledare, tror vi att det är en stor fördel. Högskoleutbildning samt mycket goda kunskaper i engelska ser vi som ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som person har du en utpräglad förmåga att skapa och underhålla långsiktiga relationer. Ett strukturerat och ihärdigt arbetssätt är kännetecknande för dig. Du trivs med att resa och tycker det är intressant att möta människor från olika kulturer.

Låter detta spännande kan vi erbjuda ett internationellt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. 

Placeringsort Halmstad alternativt Göteborg.

Välkommen med din ansökan, märkt ”Exportsäljare Hanson & Möhring,” till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se  senast den 30:e Augusti 2009. För frågor om tjänsten tala med Carin Mossberger på Tel: 0701-460 390.