Fabrikschef

 

Smurfit Kappa koncernen är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46000 anställda på 370 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder € 2017. Smurfit Kappa Sverige AB, med huvudkontor i Eslöv, utgör den svenska organisationen med ca 700 anställda på 11 enheter. Vi täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av hållbara, praktiska och innovativa förpackningar i wellpapp. För mer info se www.smurfitkappa.seeller vår mikrosajt www.openthefuture.se.

Fabrikschef                                                                

Till vår produktionsenhet i Eslöv söker vi en Fabrikschef för ett utmanade och omväxlande arbete. Fabrikschefen har huvudansvaret för enhetens utveckling, till din hjälp har du full support från 130 av våra kunniga och motiverade medarbetare.

Fabrikschefen skall tillsammans med den lokala ledningsgruppen skapa en säker och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare samt leda arbetet med att ständigt förbättra enhetens nyckeltal. Fabrikschefen har 9 direktrapporterande och rapporterar i sin tur till Operation Manager.

Vi söker en ledare som brinner för produktion och som tillsammans med oss vill växa och ta nästa steg i sin karriär och personliga utveckling. Befattningen kräver en person med hög teknisk kompetens, drivkraft och med förmåga att engagera och motivera underställd personal.

Vi tror att du idag arbetar som chef inom tillverkningsindustrin och innehar en högskoleutbildning med teknisk inriktning. Vårt koncernspråk är engelska och befattningen kräver mycket goda kunskaper både muntligt och skriftligt.

För att lyckas i rollen söker vi en person som har ett tydligt och starkt ledarskap. Du är analytisk, initiativrik samt självständig till din läggning och trivs i en internationell affärsmiljö.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2018-11-25.

Ansök nu