Fastighetsförvaltare

Fem Hjärtan Fastigheter är en norskägd privat fastighetskoncern med huvudkontor i Halmstad, som äger och förvaltar fastigheter i södra Sverige. Vi som fastighetsbolag vill aktivt skapa långsiktiga värden för alla parter genom att ansvarsfullt utveckla våra befintliga fastigheter genom förvärv, förädling samt avyttring. Vårt främsta uppdrag är att hitta långsiktiga lösningar för våra hyresgästers behov, vilket möjliggör goda affärer. Vi förenklar samarbetet med våra hyresgäster genom att vara handlingskraftiga, snabba och närvarande. Vi ligger gärna i framkant, tänker i nya banor och vill helt enkelt vara lätta att ha att göra med. För mer information se: www.femhjartan.se

Till Halmstad söker vi nu en Fastighetsförvaltare

Du kommer få en central och samordnande roll i företagets verksamhet. Avtal, hyreskontrakt och visning av lokaler ingår i rollen tillsammans med rådgivning. Hantering av kundfrågor, felanmälan och hantering av försäkringsärenden är en viktig del. Planeringen och genomförande av underhåll hanteras och koordineras via fastighetsförvaltaren.

Lokalerna behöver ofta anpassas i samband med att nya hyresgäster tillträder vilket hanteras av dig i projektform. Du ansvarar för upphandling och samordning av hantverkare och konsulter inom ramen för projekten.  Ekonomiuppgifter såsom budgetering, uppföljning, rapportering och myndighetskontakter ingår likaså.

Vi tror du har ett antal års relevant yrkeserfarenhet. Du har en ekonomisk utbildning från högskola/universitet med fastighetsinriktning eller gymnasial utbildning och motsvarande förvärvad yrkeserfarenhet. En byggteknisk bakgrund kan också vara av intresse.

Som person sätter du kundens önskemål främst och arbetar fokuserat för att hitta en bra lösning. Du är serviceinriktad och noggrann i ditt arbete vilket skapar förtroende hos kunden.  För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för fastigheter och är en skicklig relationsbyggare. Du är även engagerad, prestigelös, flexibel och kommunikativ. Internt försöker du finna nya effektiva vägar och arbetssätt.

Låter detta intressant? Vi kan erbjuda en varierande roll i ett familjärt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/8. För mer information om rollen kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

Ansök nu