Företagssäljare

Anticimex ska vara bäst på det vi gör och fortsätta driva innovation och utveckling inom de tjänster vi erbjuder. Organisationen består av specialister och experter inom många olika områden. Därför kan våra kunder förvänta sig en professionell och personlig kundupplevelse på högsta nivå. Anticimex brinner för hållbarhet och mångfald och engagerar oss i såväl samhälle som miljö. Företaget grundades 1934 och har idag cirka 1 500 medarbetare som hjälper två miljoner kunder enbart i Sverige. Vi arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Samtliga tjänster omfattas av certifikaten kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001. För mer information om företaget se: www.anticimex.se

Nu söker vi en Företagssäljare

Är du en person med affärssinne och förmågan att skapa goda relationer? Hos oss på Anticimex får du chansen att bli riktigt bra på det du gillar att göra. Vi tror på frihet under ansvar och att företags utveckling drivs genom våra medarbetare.

Din huvuduppgift som företagssäljare är att presentera och marknadsföra Anticimex skadeförebyggande tjänster inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och brandskydd. Du ansvarar för att självständigt driva säljprocessen och bygga ditt nätverk. Till din hjälp har du ett av Sveriges starkaste varumärken, en bred produkt- och tjänsteportfölj och engagerade kollegor. Du kommer att ansvara för ett eget geografiskt område och ingå i vår säljorganisation och rapportera till marknads- och försäljningschefen.

Vi tror du har gedigen säljerfarenhet inom tjänsteförsäljning mot företag. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i svenska och engelska, ytterligare språk är meritende. Rollen kräver lägst gymnasikompetens.

Som person är du ödmjuk, förtroendeingivande och lösningsorienterad. Du har ett väl utvecklat självledarskap och är duktig på att planera och skapa effektivitet i ditt dagliga arbete. För att lyckas tror vi du behöver ha ett långsiktigt perspektiv i din försäljning med fokus på att skapa goda kundrelationer. Resultat och mötet med människor är starka drivkrafter hos dig.

Tjänsten utgår från Helsingborg och du reser i sydvästra Sverige. Du deltar även i konferenser, utbildningar och regionresor vilket ibland kräver övernattningar.

Anticimex erbjuder dig att vara en del av ett stort och expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter, både på det personliga- och yrkesmässiga planet. Företagskulturen präglas av värderingarna: Trust, Innovation & Passion vilket genomsyrar det dagliga arbetet och bidrar till nöjda kunder och motiverade medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar Anticimex med Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 28/5. Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390 svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Inledande intervjuer är planerade till vecka 22. Veckan därefter genomförs en andra intervjuomgång tillsammans med Anticimex.

Varmt välkommen med din ansökan!