Företagssköterska

 

Teamhälsan jobbar för att utveckla arbetsplatser där människor mår bra, känner arbetsglädje och kan växa. Teamhälsan består av tio medarbetare som tillsammans erbjuder allt du kan önska av en komplett företagshälsa. I våra roller som företagssköterska, företagsläkare, sjukgymnast, ergonom, arbetsmiljöingenjör, beteendevetare och organisationskonsult hjälper vi våra kunder både med dagsaktuella frågor och att se framåt för att utveckla arbetsmiljön och personalens välbefinnande. För mer information se www.teamhalsan.se

Nu söker vi en Företagssköterska på deltid

 

Vi är en företagshälsa på stark frammarsch som driver ett systematiskt och förebyggande hälsoarbete i nära samverkan med våra kunder. I dagsläget samarbetar vi med ett 100-tal företag i och runt Halmstad. Sommaren -17 flyttade vi till våra nya, fina lokaler på Söder. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa.

Vi söker en företagssköterska på deltid med intresse och/eller erfarenhet av att arbeta med att utveckla ett hållbart arbetsliv i företagen i Halmstad med omnejd.

Du kommer att arbeta nära våra kundföretag, koordinera och genomföra insatser på samtliga nivåer såsom företag, grupp och individ. Du kommer också vara ansvarig mot några av våra kunder.

Det huvudsakliga uppdraget är att stödja våra kunder och dess medarbetare med medicinska och psykosociala aspekter på arbetslivets inverkan på hälsa, trivsel och motivation.

Du kommer att arbeta med hälsofrämjande insatser, arbetsmiljökartläggningar, hälsokontroller, lagstadagade kontroller, utbildningar och rehabiliteringssamordning.

Erfarenhet/utbildning

Du är i grunden Leg.sjuksköterska och vi ser gärna att du har en vidareutbildning till företagssköterska eller distriktssköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från företagshälsovård.

Dina personliga egenskaper

 

Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga. För oss är det viktigt att du är initiativrik och kan entusiasmera andra.

Du är en självständig och drivande person, som vid behov kan växla om till en prestigelös lagspelare. För oss är det viktigt att du har en analytisk och social förmåga, då du blir en betydelsefull länk mellan våra kunders kontaktpersoner och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Anställningsvillkor

 

Visstidsanställning på max 6 månader, som övergår till en tillsvidareanställning.

Datorvana

 

Du har en vana att arbeta med office-paketet.

Körkort

 

B körkort fordras och vi ser att du har tillgång till egen bil.

Kontaktperson

Jörgen Abrahamsson VD, 070-611 47 11

Ansökan

Rekrytering sker löpande, dock sista ansökningsdag 190407.