Försäljning av smarta webb & affärssystem

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi en person för försäljning av smarta webb & affärssystem. Din uppgift är att aktivt skapa nya affärsrelationer genom att självständigt identifiera nya affärsmöjligheter och ta den första kontakten. I tjänsten ingår även uppföljning av marknadsaktiviteter och utskick.

Initialt arbetar du främst med att skapa kontakt och boka kundmöten. I takt med att din kunskap kring kundbehov och olika lösningar ökar vidgas ditt ansvarsområde. På sikt ser vi dig i en mer utåtriktad roll där du hanterar större projekt och hela försäljningsprocessen.

Troligtvis har du erfarenhet från en utåtriktad roll kanske inom försäljning. Högskoleutbildning eller motsvarande tror vi underlättar för din förståelse av kundens organisation och processer. Du är målinriktad och har samarbetsförmåga.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Vi söker en initiativrik och självständig person som skapar förtroende och långsiktiga relationer genom lojalitet, sunt förnuft och en inre trygghet. Din förmåga att kommunicera, argumentera och förstå andra människor tror vi är avgörande för att lyckas.

Känner du igen dig och vill jobba med relationsskapande försäljning? Då kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Ansökan skickar du till info@enoem.se. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.