Försäljning & projektstöd

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Rekrytering Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en person till Försäljning & projektstöd inom smarta webb & affärssystem

Vi söker en nyfiken och intresserad person som vill utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Du delar din tid mellan försäljning och projektstöd som innebär allt från att hitta lösningar tillsammans med kunder och kollegor till projektadministration.

Inledningsvis är du delaktig i mindre kundprojekt. I diskussion med kunder och kollegor skapas och provas olika lösningar. När du växer in i rollen kommer du successivt att få ett större ansvar för kundrelationer och projekt. På sikt använder du din kompetens inom webbsystem och/eller affärssystem för att hjälpa kunder att utveckla sin verksamhet.

Du har en akademisk utbildningsbakgrund inom ekonomi kanske med inriktning mot redovisning, ekonomisk analys eller affärssystem. Erfarenhet från ekonomiska arbetsuppgifter eller branschen är meriterande.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i nära samarbete med andra. Du är lösningsorienterad, ödmjuk och lyssnade. God arbetsstruktur och förmågan att kunna förklara komplexa saker på ett enkelt sätt är kännetecknande för dig. Vi värderar dina personliga egenskaper högt.

Om du är rätt person har du stora möjligheter att påverka utformningen av produkter och lösningar samt i förlängningen även din roll och företagets utveckling. Vill du arbeta i en liten och platt organisation tillsammans med lojala och engagerade medarbetare kan vi erbjuda dig en stimulerande utmaning.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan senast den 7/10-12. Ansökan skickar du till info@enoem.se märkt ”Försäljning & Projektstöd”. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.