Försäljnings- och marknadskoordinator

Gustavsberg Rörsystem AB har skapat, utvecklat och producerat avloppssystem, MA-System® och tryckrörssystem, VRS-System ® sedan 1947. Produktprogrammet innefattar även brunnar, spygatter, lätta betäckningar och handpumpar. Kombinationen av välutvecklade system och bolagets kompetensorganisation tillsammans med snabba och säkra leveranser innebär att vi kan guida dig till lösningar som gör skillnad. Huvudkontoret finns i Halmstad med produktion och centrallager med ca 16 anställda och omsättning runt 120 miljoner. Läs mer på www.gustavsberg-ror.se

Till Halmstad söker vi nu en Försäljnings- och marknadskoordinator

Vi kan erbjuda en tjänst med ett varierat arbetsinnehåll som omfattar strategiska och operativa arbetsuppgifter inom försäljnings- och marknadsområdet. Marknads- och konkurrentanalyser utgör en viktig del för att förstå marknadspositionen och målgruppen.

En stor del av tjänsten är att aktivt skapa och utveckla relationerna med nya och befintliga kunder. För att lyckas med det behöver du träffa och påverka personer på flera olika nivåer. Tjänsten kräver din närvaro på fältet då det är där vi tror tillväxen skapas. I kundens ögon är produktkunskap och förmågan att lösa problem tydliga mervärden.

Utifrån marknadsplanen och budget planera och genomför du olika marknadsaktiviter. Du tar ansvar för den externa kommunikationen inklusive hemsidan och övrig digital marknadsföring. Du bedömer vilka marknadsföringskanaler som är lämpliga att använda i olika sammahang. Vid större aktiviteter agerar du projektledare.

Uppföljning av försäljningen och marknadsföringen ingår som en naturlig del, vilket utgör grunden för utvecklingen framåt. På sikt kommer denna person spela en central roll inom den strategiska planeringen, marknadsföringen och byggandet av företagets varumärken. Administrativa arbetsuppgifter kring de system som avser stödja försäljningen och marknadsföringen ingår likaså. Du rapporterar till VD.

Vi tror du har erfarenhet av relationsskapande försäljning inom B2B. Har du jobbat med teknisk och rådgivande försäljning är det en fördel. Erfarenhet och intresse av marknadsföring är en merit. Du har teknisk förståelse och en högre utbildning inom ekonomi-, sälj eller marknad. Goda datorkunskaper är en förutsättning.

Som person är du drivande, kreativ och framåtblickande. Samtidigt tar du dig tid att följa upp och analysera för att få en djupare förståelse. Du trivs i mötet med människor då du är kommunikativ, prestigelös och anpassningsbar. Du har ett teknikintresse och drivs av att hitta lösningar tillsammans med kunder och kollegor i en liten platt organisation.

Låter det intressant? Vi kan erbjuda utmaningar inom försäljning och marknadsföring med goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu