Försäljningschef

Linson grundades 1993 av entreprenören Lasse Lindström och företaget har successivt utvecklats från att vara ledande leverantör av teknik till trav och galoppbanor i Norden till att också leverera upplevelseteknik till alla typer av evenemang inom sport, spel och nöje i Sverige. Linson finns i Åled utanför Halmstad och bidrar med teknik som skapar trygga och stora upplevelser för arrangörer, utövare, besökare och sponsorer. Med insikt, engagemang och kompetens balanserar företaget trygghet med innovation och tar de ansvar från tanke till upplevelse. För mer information se: www.linson.se

Nu söker vi en Försäljningschef

Är du en person med ett genuint intresse för idrott, evenemang och affärsutveckling? Ser du möjligheter och trivs allra bäst när ni tillsammans når en ambitiös målsättning.

Personen vi söker kommer få det övergripande ansvaret för företagets försäljning med ett tydligt fokus mot sport och olika typer av publika evenemang samt företags jubileum och festligheter. Linson hjälper sina kunder att skapa stora upplevelser med hjälp av modern teknik.

Målet är att expandera Linsons totala affärsvolym genom aktiv bearbetning av aktörer inom mässvärlden, idrottförbund, rättighetsaktörer, experience providers och andra lämpliga målgrupper i Sverige och Norden. Tillsammans med din ledningsgrupp skapar ni en marknads- och affärsplan samt sätter en försäljningsbudget.

I den platta samarbetsinriktade organisationen kommer du ha tät kontakt med dina kollegor, du engagerar dig i verksamheten och deltar ibland själv i olika event för att se och lära. Du rapporterar till VD och är föredragande i styrelsen. På sikt kan tjänsten omfatta personalansvar.

Förståelse för och erfarenhet av sport och evenemangsindustrin tror vi kan vara en viktig förutsättning för att skapa en växande affär. Din förmåga att se kundens behov och paketera erbjudanden med tekniskt innehåll och en tydlig kundnytta kommer vara avgörande för att nå framgång. Erfarenhet av digital marknadsföring som försäljningskanal är en fördel.

Som person tar du initiativet och har kort startsträcka. Du är samarbetsinriktad, hjälpsam och sätter stort värde på att skapa goda relationer med kunder och medarbetare. Du trivs på scenen och är en duktig kommunikatör. För dig är det viktigt att lära dig nya saker och utvecklas vilket märks på din nyfikenhet och intresse för teknik. Du drivs av nöjda kunder och att nå resultat samt anpassar dig snabbt till nya situationer.

Är du intresserad av en utmaning i en positiv och spännande bransch? Vi ser fram emot din ansökan senast den 24/3. Resor inom Norden ingår i tjänsten men du utgår från Åled strax utanför Halmstad. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Carin Mossberger 0701-460390 eller Andreas Nilsson 0701-460391 på Nilsson & Mossberger som samarbetar med Linson i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!