Försäljningschef

Datahalland grundades 1972 och är idag ett expansivt IT-företag som marknadsför och levererar behovsanpassat verksamhetsstöd i form av IT. Vi är idag 33 anställda och arbetar inom Systemteknik, Driftslösningar, Systemutveckling samt Utbildning. För mer information om företaget se: www.datahalland.se

Rekryteringen Avslutad

Vi växer och söker nu en Försäljningschef till Halmstad

Det blir din huvuduppgift är att skapa nya affärsmöjligheter och leda företagets erfarna säljare mot nya framgångar. Du kommer utveckla nya och befintliga affärsrelationer samt ansvara för vissa nyckelkunder. Tjänsten innebär budget-, personal- och ledningsansvar för försäljningsavdelningen samt ett samlat grepp om företagets marknadsföring.

För att lyckas i rollen tror vi det krävs en gedigen ledarerfarenhet inom B2B försäljning, branscherfarenhet är meriterande men inget krav. Förmodligen har du en utbildningsbakgrund inom försäljning eller marknadsföring men framför allt ett brinnande intresse för affärsutveckling. Vi värderar dina erfarenheter och tidigare arbetsresultat högt.

Som person har du en utpräglad förmåga att skapa relationer och bygga nätverk. I rollen som ledare visar du på god arbetsstruktur, förmågan att sätta mål och kommunicera på ett tydligt och övertygande sätt. Du skapar förtroende då du utstrålar trygghet och genom ditt sätt att presentera information.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med de affärsområdesansvariga och rapporterar direkt till VD. Försäljningschefen är även representerad i företagets ledningsgrupp.

Är du en målmedveten och kommersiellt tänkande person som vill anta utmaningen att leda Datahalland mot fortsatt framgång? Känner du igen dig?

Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Försäljningschef Datahalland” senast den 20/6-2011 ställd till info@enoem.se . För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.