Inspirerande Försäljningschef

Gerdmans Inredningar AB grundades 1947 och är ett expansivt och framgångsrikt företag som via distanshandel säljer arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Kunderna består av allt från små företag till stora avtalskunder. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och vi har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK. För information om företaget se www.gerdmans.se

Nu söker vi en Inspirerande Försäljningschef

Gerdmans inredning är ett stabilt företag med stolthet och lång tradition. Hjälpsamhet, kunskap och engagemang genomsyrar företagskulturen. Vill du vara med och lyfta försäljningen till nya nivåer? Det blir ditt huvudansvar att utveckla försäljningen och ditt team bestående av tio medarbetare fördelade på inne- och ute sälj. Ditt fokus kommer mestadels vara på inne säljarteamet.

För att vidareutveckla verksamheten krävs nya verktyg och färdigheter, det är här du kommer in i bilden. En nyckel för att vidareutveckla kundrelationerna är proaktivitet och en ökad nyfikenhet på kundernas behov. Målet är att hitta rätt lösning för kunden.

Förutom nya kunskaper är etableringen av enhetliga rutiner och arbetsmetoder på inne säljsidan ett prioriterat område. Din förmåga att inspirera, utveckla och leda tror vi är en framgångsfaktor.

Du har ett antal års erfarenhet som ledare inom försäljning. Kanske har du framgångsrikt coachat ett inne säljteam i en annan bransch. Troligtvis speglar ditt intresse för försäljning även din utbildningsbakgrund.

Som person är du målinriktad, strukturerad och analytisk samt noga med att följa upp. Du är drivande och coachande i din ledarstil och kan ifrågasätta och utmana dina kollegor. Din drivkraft är att nå resultat tillsammans med ditt team och se dina medarbetare lyckas.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 1/5, urval kommer att ske löpande. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Ansök nu