Försäljningschef med operativt ansvar

Constelco, där tradition möter innovation inom byggmaterial. Vår ambition är att förse den svenska marknaden med en portfölj av noggrant utvalda, estetiskt tilltalande byggmaterial. Consteclo har etablerat exklusiva partnerskap med några erkända europeiska tillverkare, särskilt från Italien. Som exklusiva distributörer för varumärken som Fornaci Grigolin och Tognana Superoof, är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder tillgång till förstklassiga produkter som står för kvalitet och hållbarhet. På Constelco är vi dedikerade till att skapa värde för våra kunder genom att överträffa förväntningarna. Vi tror på starka kundrelationer och strävar efter att vara en pålitlig partner. För mer information om företaget se: www.constelco.se

Nu söker vi en Försäljningschef med operativt ansvar

Är du en driven relationsbyggare med ledaregenskaper som vill vara med och bygga upp verksamheten från början? Du kommer du att spela en avgörande roll i företagets tillväxt och framgång. Företaget har redan ett etablerat nätverk i branschen och flera referens kunder. Tjänsten kräver en dynamisk och målinriktad individ som kan leda företagets försäljning och operativa verksamhet. Du kommer att arbeta nära företagets grundare och vara en nyckelspelare i att forma företagets framtid.

Dina ansvarsområden

  • Driva försäljningen, bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Marknadsföring och nätverkande
  • Mässor och kundaktiviteter
  • Skapa effektiva lager- och logistiskflöden
  • Bygga och leda ett framgångsrikt team
  • Ständigt förbättra verksamheten och processerna

Personen vi söker har en kommersiell erfarenhetsbakgrund och ett utvecklat affärssinne. Vi tror du har varit med om framgångsrika etableringar och tillväxtresor tidigare. Ett nätverk inom byggbranschen är en klar fördel. Du behärskar svenska och engelska och har erfarenhet av internationella kontaktytor.

Som person är du en trygg ledaren som tar tydligt ägandeskap för ditt uppdrag. Du är en duktig kommunikatör både som ledare och ambassadör för bolaget. Förhandlingar triggar dig och du trivs med växlingen mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter som det innebär att driva företag.

Vi kan erbjuda dig möjligheten att vara en viktig del av ett växande företag med stora ambitioner. Du får chansen att växa professionellt i en dynamisk och stödjande miljö̈. I verksamheten finns redan resurser inom ekonomi, administration och lager. Vi tror du bor i nordvästra Skåne för att kunna vara delaktig i den dagliga verksamheten.

I denna rekrytering samarbetar Constelco med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391.

Välkommen med din ansökan!