KAM med intresse för teknik

Tyri startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. Tyri erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Group – med produktion i både Europa och USA. Idag omsätter Tyri Sweden AB 200 miljoner SEK och har idag ca 60 anställda. För mer information om företaget se: www.tyrilights.com

Nu söker vi en KAM med intresse för teknik

Är du intresserad av relationsskapande försäljning av innovativa och intelligenta produkter?

Det blir din huvuduppgift att underhålla och utveckla företagets relationer med maskintillverkare, maskinimportörer och återförsäljare på den svenska marknaden. Du arbetar långsiktigt med företagets kunder och kommer in tidigt i deras produktutveckling. På sikt kommer andra närliggande europeiska länder ingå i tjänsten.

Målet är att öka närvaron i ett tidigt skede ute hos kunden för att vara med och ta fram en lösning efter specifika krav på design och funktionalitet. I tekniskt komplexa frågor har du stöd av utvecklingsavdelningen. Du arbetar självständigt och rapporterar direkt till VD. Tjänsten kommer att innebära resor.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av relationsskapande försäljning och ett stort teknikintresse. Erfarenhet av arbetsfordon är meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att lyckas krävs uthållighet samt förmågan att lyssna och förstå kundens behov. Personen vi söker är social, lyhörd och samarbetsinriktad. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Dina drivkrafter är nyfikenhet, teknik och affärer.

Vill du spela en viktig roll i företagets försäljnings- och marknadsutveckling? Vi kan erbjuda en intressant utmaning i ett företag som ligger i den absoluta framkanten i sin bransch!

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Välkommen med din ansökan!