Full Stack Developer

 

Rowico AB är ett familjeägt möbelföretag placerat i Halmstad. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler till möbeldetaljister i Europa. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler i hemmiljö. Bolaget etablerades 1971 har idag 40 anställda. Se även vår hemsida: www.rowico.se

Vi söker en Full Stack Developer

Rowico står inför en spännande resa inom digitalisering. Är du intresserad av en utvecklingsinriktad roll kopplad till genomförandet av den digitala strategin? Du kommer arbeta med flera digitala plattformar i syfte att skapa en effektiv och användarvänlig helhet för framtiden både för interna och externa användare.

Det blir din huvuduppgift att utveckla och förbättra web, både funktionsmässigt och utseéndemässigt samt sätta upp en E-handelsfunktion och ÅF-portal. Ansvar över att optimera informationsflöden och skapa nödvändiga integrationer mellan ERP, PIM och WEB.

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och samarbeta med flera nyckelpersoner på företaget som är beroende av eller bidrar med olika typer av information. I vissa utvecklingsdelar agerar du kravställare och leder externa underkonsulter.

Vi tror du har gedigen erfarenhet från en liknande roll där du arbetat med e-handelsutveckling och har förvärvat goda kunskaper inom .Net med MVC utveckling. Utveckling nära affärsprocesser och med fokus på användarvänlighet är viktiga erfarenheter för oss. Har du dessutom erfarenhet av front-end utveckling (CSS och Javascript) är det en merit.

Erfarenhet av MS Navision, InRiver PIM och EPI-server är samtliga klara fördelar.

Vi tror du har goda teoretiska kunskaper och en högre utbildning inom teknik, datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande. Du har ett brinnande intresse för utveckling och problemlösning inom det digitala området. Som person är du analytisk, kommunikativ och målmedveten.

Vill du spela en central och strategiskt viktig roll i Rowicos digitala utveckling? Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/12. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Ansök nu