Gruppledare inom Aftersales

Handelshuset Rowico AB är ett familjeägt företag strax utanför Halmstad. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler med hög prisvärdhet till möbeldetaljister i Skandinavien. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler avseende hemmiljö. Företagets kunder finns idag främst inom de nordiska länderna. Bolaget har varit etablerat sedan början av 70-talet och har ca 40 anställda. Se även vår hemsida: www.rowico.se

Rekryteringen Avslutad

Vi söker en Engagerad Gruppledare inom Aftersales

I rollen kommer du vara delaktig i alla förkommande eftermarknadsprocesser.  Eftermarknadsgruppen består av fyra personer där du ansvarar för att koordinera arbetsinsatserna, skapa entusiasm och förutsättningar för utveckling.

Reklamationshantering är ett av dina ansvarsområden. Detta innebär daglig kommunikation med kunder. Du genomför analyser för att undvika framtida fel och vidareutvecklar processen. Hanteringen av reservdelar och returer är naturlig inslag i tjänsten. Samtidigt arbetar du med att effektivisera hanteringen och med att säkerställa tillgängligheten på reservdelar. Du är även med och anordnar Rowico:s utförsäljningsdagar vid ett par tillfällen per år.

Ytterligare en dimension av tjänsten är att utveckla och underhålla miljörelaterad dokumentation och certifiering. Att följa lagar och förordningar och underhålla alla miljödokument såsom Timmerförordningen och REACH mm är viktigt för en hållbar utveckling. Du har kontakt med leverantörer för att inhämta och dokumentera miljörelaterad information.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom eftermarkandssupport, reservdelshantering och reklamationer. Branscherfarenhet är meriterande. Vi värderar dina erfarenheter och tidigare arbetsprestationer högre än din utbildning. Vi tror du har en teknisk eller produktionsteknisk gymnasieutbildning. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person har du en fallenhet för att leda andra i sitt arbete. Du följer upp mål och arbetsprestationer samt är en duktig relationsbyggare. Analysförmåga kommer att krävas för att kunna ställa rätt frågor, värdera och se samband. Du är flexibel men samtidigt en god organisatör. Du hanterar kritik och motgångar på ett konstruktivt sätt. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Vill du anta utmaningen? Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Gruppledare Rowico” senast den 7/6. Ansökan skickar du till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.