Gruppledare till kundservice

Lundbergs erbjuder interiörprodukter med kvavlitet, unik design och funktion som inspirerar och enkelt ger möjligheter till förnyelse i hemmet. Våra produkter distribueras via de ledande bygghandlarna i Norden. Lundbergs Produkter AB har kontor och lager i Nyköping, har 45 anställda och omsätter ca 200 Mkr i Norden. Företaget ingår i Inwidokoncernen, som ägs av Ratos. Se: www.lundbergs.com

Rekryteringen Avslutad

Gruppledare till vår kundservice

Lundbergs kundservice ansvarar för kundsupport och ordermottagning till våra kunder inom bygghandel och byggvaruhus i Norden.

Till vårt kontor på Skavsta söker vi nu en gruppledare som kommer att ha det övergripande ansvaret för kundservice som idag består av tre personer. Då kunder vänder sig till dig och dina medarbetare erbjuder ni professionell hjälp och ett vänligt bemötande via telefon och e-post. Som gruppledare ansvarar du för att planera och styra kundservicen och delta i regelbundna möten tillsammans med medarbetare och försäljningschef. Leveransbevakning, lagerinformation och säljstöd ingår likaså. Du ansvarar även för vårt orderregister, hantering av frågor kring produkter och priser.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med service, är utåtriktad och har en god social kompetens. Förmodligen är du strukturerad och har några års erfarenhet av att leda en servicegrupp. Finska och engelska är ett krav, övriga nordiska språk samt tyska är meriterande. Vi tror det underlättar om du har goda datakunskaper och värdesätter ett personligt intresse för våra produkter.

Tycker du tjänsten verkar lockande kan vi erbjuda dig en heltidsanställning tillsvidare i ett expansivt företag inom en intressant bransch.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 jan 2010 märkt ”Gruppledare kundservice, Lundbergs” till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger på Tel: 0701-460 390.