Gruppledare

DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahn AG:s transport- och logistikdivision. För mer information gå in på: www.dbschenker.com/se

Till vår terminal i Halmstad söker vi en Gruppledare

Det blir din huvuduppgift att leda och fördela det dagliga arbetet på terminalen samt säkerställa en optimal bemanning. Du håller dagliga LEAN möten för att ständigt utveckla verksamheten. Du skapar goda samarbeten med andra avdelningar och samarbetspartners inom ansvarsområdet.

I arbetsuppgifterna ingår också truckkörning, sortering av gods och paket eftersom du även arbetar i den löpande produktionen med traditionellt terminalarbete.  Vissa administrativa arbetsuppgifter såsom uppföljning, statistik och registreringar ingår i tjänsten.

Verksamheten bedrivs dygnet runt. Din arbetstid är i huvudsak förlagd till dagtid med omväxlande morgonpass och kvällspass. Du ingår i ett gruppledarteam som bemannar de olika arbetspassen och är direkt underställd terminalchefen.

Du har några års dokumenterad ledarerfarenhet och lägst gymnasiekompetens. Rollen ställer höga krav på förmåga att kommunicera därför är det viktigt att du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i MS Office och erfarenhet av att arbeta med systemstöd.

För att lyckas i rollen tror vi du har en god förmåga att organisera och strukturera arbetet. Vilja och förmåga att axla ett ledaransvar likställer vi med ett starkt intresse för att utveckla medarbetarna. Du är ett föredöme inom lojalitet och rättvisa. Uppkomna problem hanterars prestigelöst, sakligt och konstruktivt. För att nå produktions- och kvalitetsmål krävs handlingskraft och engagemang.

Är du handlingskraftig, ansvarsfull och kvalitetsmedveten? Då kan vi erbjuda en omväxlande tjänst med möjlighet till personlig utveckling. Vi ser fram emot din ansökan senast den 4/9. Urval sker löpande ansök därför snarast. För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

 

 

 

 

Ansök nu