HR-Ansvarig

SOH Butiksetablering är en koncern med ett komplett erbjudande för nyetablering och ombyggnationer i detaljhandel eller annan kommersiell verksamhet. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi äga projekt från idé till öppningsdag. För kunden innebär det trygghet, kostnadseffektivitet och kvalitet. SOH Butiksetablering leder en koncern med bolagen; ButiksProjektering, ButiksGruppen, ButiksFixaren och ButiksSpecialisten. Vi har en bredd av specialistkompetenser under ett och samma tak samt ett nätverk av experter inom olika områden. Vi är experter på att förverkliga drömmar och skapa levande handelsplatser. För mer information se: www.soh.nu

Nu söker vi en HR-Ansvarig, deltid.

Är du en erfaren HR person som söker en deltidsanställning eller vill arbeta som konsult via eget bolag?

Vi kan erbjuda en bred roll där du arbetar med stora delar av HR-processen. Du stöttar chefer och medarbetare, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

En viktig del av rollen är att utveckla effektiva metoder och verktyg. Du tar ansvar för rekrytering, introduktionsprogram och kompetensutveckling. Medarbetarnas trivsel och utveckling är framgångsfaktorer där du blir den naturliga samarbetspartnern. Du kommer arbeta med frågor som rör ledarskap, organisationsutveckling och medarbetarsamtal. Vi värdesätter om du har en naturlig känsla för att leda/moderera personalträffar vid olika varianter av medarbetardagarDu bidrar även inom arbetsmiljö och ser till att företagets värdegrund efterlevs.

Vi tror du har en gedigen erfarenhet inom HR från liknande roller. Troligtvis har du beteendevetenskaplig utbildningsbakgrund från universitet eller högskola. Du har goda kunskaper i arbetsrätt, är en duktig kommunikatör och innehar körkort B.

Personen vi söker har hög integritet, är förtroendeingivande och bidrar med energi och vägledning. Du är professionell, påläst och håller hårt på etik och moral. Din omgivning ser dig som en strukturerad och pålitlig person.

Är du intresserad av en omväxlande HR-roll på deltid? Då kan vi erbjuda dig ett fritt och ansvarsfullt arbete där du själv kan bestämma anställningsform. Tjänsten är placerad i Halmstad och kan innehålla vissa resor.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.