HR-Chef

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på mer än 355 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 9 miljarder € 2020. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se

Nu söker vi en HR-chef

Vi söker en HR-chef till vår fabrik i Brännögård som är belägen 4,5 mil nordost om Halmstad med 160 anställda.

Som HR-chef ansvarar du för att leda, utveckla samt samordna HR-frågor inom enheten tillsammans med en medarbetare. Du rapporterar till General Manager och ingår i enhetens ledningsgrupp. Du kommer också som företrädare för Smurfit Kappas största enhet att vara en viktigt del i Smurfit Kappas HR-nätverk inom Sverige.

Du ansvarar för att HR-arbetet inom enheten bedrivs enligt Smurfit Kappas värderingar och principer och har stor möjlighet att prioritera arbetet inom ramen för dessa. En viktig del av HR-avdelningens arbete är kompetensförsörjning och kompetensutveckling. Du agerar chefsstöd samt driver och utvecklar processer och program som stödjer enhetens finansiella mål och nyckeltal.

Arbetet innebär även strategiskt arbete för att stärka enhetens förmåga att attrahera medarbetare med rätt kompetens och skicklighet. Avtalsfrågor och facklig samverkan är andra viktiga arbetsområden för HR-chefen.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning och gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Erfarenhet från industrin är meriterande. Du har en personlig mognad, är prestiglös samt har mycket god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!