HR Chef

 

Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning.Tage & Söner startade sin verksamhet 1959 och har idag i koncernen totalt omkring 270 medarbetare. Vi har en stark och lokal förankring i västra Sverige. Vår framgång bygger på yrkesskickliga medarbetare, en stark vilja och ett stort engagemang.Vår ambition och vår bästa reklam är nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kompetent, engagerad och delaktig personal. Våra kunder utgörs huvudsakligen av stat, landsting, kommun, bostadsbolag, företag och industri. För mer information se: www.tageochsoner.se

Nu söker vi en HR-Chef

Är du en person som brinner för strategiskt och operativt HR-arbete, utveckling och ledarskap? Då kan du bli en av oss i ledningen för Tage & Söner.

Ditt uppdrag

Som HR-Chef kommer du ansvara för att leda, skapa och utveckla Tage & Söners processer som är relaterade till personal- och ledarskapsfrågor. Du kommer få stor frihet att skapa riktlinjer från grunden. Tjänsten omfattar såväl strategiskt som operativt HR-arbete där rekrytering, utbildning och kompetensutveckling är viktiga frågor för att säkra tillgången på nyckelkompetenser.

Varumärkesbyggande aktiviteter är en viktig del i det strategiska arbetet för att attrahera medarbetare. Goda kunskaper inom sociala medier är värdefullt. Vi vill att du bidrar i arbetet med att skapa en attraktiv och hållbar organisation där de anställda trivs, utvecklas och mår bra.

I rollen ingår administrativa arbetsuppgifter kopplat till HR, så som stöd till cheferna vid arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar samt upprättande av riktlinjer och policys. Du ansvarar tillsammans med VD för all lönebildning.

Din bakgrund & profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av brett HR/personalarbete, inte nödvändigtvis som chef. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och driftig. Du har ett naturligt sätt att inge förtroende och därmed förmåga att bygga bra relationer.

Som person brinner du för mötet med människor, har humor och skinn på näsan. Du drivs av resultat och att få saker att hända men gör det med finess och ödmjukhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledningsgruppsarbete även om det inte är ett krav.

Organisationen

Hos Tage & Söner kommer du arbeta både självständigt, tillsammans med löneadministratörer som idag hanterar personalfrågor men även tillsammans med ledningsgruppen där du kommer bli en del av gruppen. Du kommer arbeta nära VD med korta beslutsvägar och mycket frihet under ansvar. I rollen ingår ej personalansvar.

Resor inom verksamhetsområdet ingår. Vi önskar att du sitter på kontoret i Halmstad men placering i Varberg eller Smålandsstenar kan tänkas.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 20/1- 2019.

Ansök nu