HR -chef

 

Smurfit Kappa Sverige AB är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp samt av maskinsystem för rationell resning och inpackning. Företaget har tre wellpappfabriker, fyra arkfabriker varav en i Finland, ett display­företag, offset- och preprintenheter jämte försäljningskontor även i Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Eslöv. Bolaget omsätter drygt 1,8 miljarder kronor och har totalt ca.750 anställda. För mer information om bolaget se: www.smurfitkappa.com

Nu söker vi en HR-chef                                      

Vi söker en erfaren HR-chef till ett utmanande och omväxlande arbete till vår fabrik i Brännögård som är belägen 4,5 mil nordost om Halmstad med 160 anställda.

Som HR-chef ansvarar Du för att utveckla, leda samt samordna HR-frågor inom enheten tillsammans med en medarbetare. Du rapporterar till platschef och ingår i enhetens ledningsgrupp samt är en del i HR-nätverket inom Sverige.

Du ansvarar för att HR-arbetet inom enheten bedrivs enligt Smurfit Kappas värderingar och principer. En viktig del av HR-avdelningens arbete är kompetensförsörjning och chefsstöd samt driva och utveckla processer och program som stödjer enhetens nyckeltal. Arbetet innebär även strategiskt arbete för att enheten skall uppfattas som en attraktiv arbetsgivare för anställda och övriga intressenter. Avtalsfrågor och facklig samverkan är andra viktiga arbetsområden för HR-chefen.

Vi söker dig som har adekvat akademisk utbildning eller gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Erfarenhet från industrin är meriterande. Du har en personlig mognad är prestiglös samt har mycket god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2017-04-20.

Ansök nu