HR-Generalist

Abetong är ett företag i ständig utveckling. Samtidigt har vi en lång tradition i branschen. Hos oss får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Vi lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Våra medarbetare trivs och många stannar länge. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat och vår fortsatta framgång bygger på medarbetare som är REKO i alla lägen och som gillar betong väldigt mycket. Läs mer om vår värdegrund REKO här: www.abetong.se/sv/reko

Nu söker vi en HR-Generalist

Vill du vara med och utveckla HR funktionen på Abetong i Falkenberg och Vislanda? Vi tror du är en person med ett starkt intresse för människor och förmågan att skapa långsiktiga relationer med medarbetare och samarbetspartners.

I denna breda roll kommer du fortsätta arbetet med att vidareutveckla processer och strukturer, jobba med policies och riktlinjer inom HR området samt fortsätta med att skapa tydliga kommunikations- och arbetsstrukturer i bolaget.

Du sköter även kontakten med företagshälsovården samt planerar och genomför utbildningar, medarbetarundersökningar och kompetensutveckling. I rollen kommer du även vara behjälplig inom lönesättning, fackliga förhandlingar, arbetsrätt, rehabilitering, drogtester och rekrytering.

Tjänsten omfattar produktionsanläggningarna i Falkenberg och Vislanda. Din placeringsort är Falkenberg men du förväntas befinna dig i Vislanda 1-2 dagar i veckan.

Förmodligen har du erfarenhet från en liknande roll och samt en utbildning inom beteendevetenskap eller personaladministration. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska på god nivå. Körkort B är ett krav.

För oss är det viktigt att du är en person som tycker om att möta dina arbetskamrater ute i verksamheten. Din förmåga att skapa förtroende och engagemang kommer avgöra hur väl du lyckas i rollen. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, tydlighet, prestigelöshet och engagemang.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vi kan erbjuda en bred och utvecklande HR roll i en organisation som präglas av resultat, engagemang, kunskap och omtanke. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus och industri, lantbruk, och anläggning. Abetong har fabriker och försäljningskontor på 13 orter i Sverige samt dotterbolag i Polen och omsätter ca 1,3 miljarder kronor. Abetong ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder. Läs gärna mer på: www.abetong.se