Inköpare

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Med drygt 90 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i 70 länder. Våra kunder utgör företag med starka varumärken såsom: Peak Performance, Ecco, Gant, National Geographic, B&O, Triumph, Chloé och Cartier, m fl. För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com

Rekryteringen Avslutad

M2 är inne i en expansiv fas och söker Inköpare

Du kommer ta ansvar för och sköta hela inköpskedjan från att arbeta fram nya leverantörer, till att hantera offerter, beställningar samt bevakning av lagernivåer. Arbetet innebär både strategiskt och operativt inköpsansvar för någon/några av våra kunders produkter. Du har mycket leverantörskontakter men har även ett tätt samarbete med andra befattningar inom organisationen. Ur strategisk synvinkel kommer du även att få ta ett större ansvar inom vissa produktområden.

För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat som inköpare tidigare. Goda kunskaper i engelska och Officepaketet är ett krav, har du arbetat i affärssystemet Pyramid eller har erfarenhet från snickeri-, möbel- eller inredningsbranschen är det meriterande. Förmodligen har du relevant utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå samt vana av att arbeta i projektform.

Som person är du ödmjuk, kommunikativ samt har en god arbetsstruktur och samarbetsförmåga. Du har ett övertygande sätt och är analytisk. Du har lätt för att arbeta i grupp men driver självständigt dina arbetsuppgifter och rapporterar till Supply Chain Director för M2. Inköpsavdelningen på M2 Retail Solutions består idag av 6 personer med placering i Rydöbruk.

Stämmer beskrivningen på dig kan vi erbjuda en omväxlande inköpsroll i ett dynamiskt företag som skapar butikslösningar till många välkända varumärken. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

För att söka tjänsten skickar du din ansökan till info@enoem.se senast den 7/1-2015.