Inköpare ( Vikariat)

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Med drygt 70 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i 70 länder. Våra kunder utgör företag med starka varumärken, Ecco, Peak Performance, Jackpot, Cottonfield, Bang & Olufsen, Gant, Georg Jensen, Smart Eyes och Cartier, m fl. För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com 

Rekrytering Avslutad

M2 är inne i en expansiv fas och söker:

Inköpare (Vikariat)

En av våra inköpare skall vara tjänstledig och därför söker vi hans vikarie. Du kommer i din roll ta ansvar för och sköta hela inköpskedjan från att arbeta fram nya leverantörer, till att hantera offerter, beställningar samt bevakning av lagernivåer. Arbetet innebär både strategiskt och operativt inköpsansvar för någon/några av våra kunders produkter. Du har mycket leverantörskontakter men har även ett tätt samarbete med andra befattningar inom organisationen. Ur strategisk synvinkel kommer du eventuellt även att få ta ett större ansvar inom vissa produktområden.

För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat som inköpare tidigare. Goda kunskaper i engelska och Officepaketet är ett krav, har du arbetat i affärssystemet Pyramid eller har erfarenhet från snickeri-, möbel- eller inredningsbranschen är det meriterande. Förmodligen har du relevant utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå samt vana av att arbeta i projektform.

Som person är du ödmjuk, kommunikativ samt har en god arbetsstruktur och samarbetsförmåga. Du har ett övertygande sätt och är analytisk. Du har lätt för att arbeta i grupp men driver självständigt dina arbetsuppgifter och rapporterar till inköpschefen. Inköpsavdelningen på M2 Retail Solutions består idag av fem personer med placering i Rydöbruk.

Stämmer beskrivningen på dig kan vi erbjuda ett vikariat med möjlighet till förlängning i en omväxlande inköpsroll i ett dynamiskt företag som skapar butikslösningar till många välkända varumärken. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

För att söka tjänsten skickar du din ansökan till info@enoem.se senast den 24/3-2013 märk den med ”Inköpare M2”.