Inköp/Avrop

Hafa Bathroom Group är Nordens största badrumskoncern med en omsättning på ca 500 milj. SEK och totalt 175 anställda. Företaget är verksamt med dotterbolag i Norden och Ryssland. Företaget ägs av Ratos. Se www.hafabg.com

Rekrytering Avslutad


Inköp/Avrop                                                                                                                                                                                                                 
Vill du arbeta med inköp/avrop i nordens största badrumsföretag?


Det blir din uppgift att se till att rätt produkter anländer i rätt mängd från våra leverantörer i Europa och Asien i rätt tid. En mycket viktig del av arbetet är att ta fram pålitliga prognoser. För att hitta optimal balans mellan lager och tillänglighet krävs både en lyhördhet mot säljledet, analyser av försäljningsstatistik samt viljan att ständigt förbättra och utveckla inköpsflödet. Planering av frakt och prioritering vid lossning kommer även kräva din uppmärksamhet.    
Du blir teamledare över ett litet team på ytterligare två personer. Teamledarskapet innebär personalansvar, lösning av dagliga frågeställningar samt drivande av mer långsiktiga förbättringsprojekt inom ditt område.                                       
Tjänsten kräver en ständig kommunikation med dina kollegor samt vårt kontor i Kina. Du rapporter direkt till koncern controllern och arbetar tätt tillsammans med både våra säljchefer och produktchefer. Vi tror du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, troligtvis en utbildningsbakgrund inom inköp, logistisk eller ekonomi. Den internationella prägeln kräver goda kunskaper i engelska.
Som person är du självständig, kommunikativ samt har förmågan att lösa problem snabbt och flexibelt. Du grundar dina beslut på fakta, ser detaljer och förstår helheten. För att kunna utveckla rollen värdesätter vi egna funderingar kring förbättringar och en resultatorienterad inställning.
Kommer du att trivas i ett ungt företag med högt tempo, stort engagemang och högt i tak? Då kan vi erbjuda dig en tjänst med variation och utvecklingsmöjligheter.                                                                                                                                            
Låter det intressant skicka din ansökan till info@enoem.se senast den 4 juni 2010. För mer information eller frågor kring tjänsten, ring Carin Mossberger, tel. 0701-460 390.