Inköps- & Logistikassistent

Lindhe Xtend utvecklar och säljer användarvänliga och flexibla proteser och tillbehör. Vårt mål är att ge den amputerade möjligheten att leva ett fritt och rörligt liv med hög livskvalitet. Proteserna utvecklas i nära samarbete med användare under devisen ”Xtend your life”. Lindhe Xtend marknadsför och säljer sitt sortiment via specialiserade ortopedtekniska kliniker, både direkt i Skandinavien, via vårt amerikanska säljbolag samt via distributörer på internationella marknader.

Nu söker vi en Inköps- & Logistikassistent med placering i Halmstad

Det här är en unik möjlighet för en administrativ person som vill vara med på en spännande resa med hela världen som marknad. Vi söker nu dig med några års administrativ erfarenhet inom inköp, lager eller logistik som vill utvecklas med företaget. Rollen kommer att innebära internationella kontakter.

I arbetsuppgifterna ingår inköpsplaneringen i Sverige och USA. Du samordnar lagerinköp, lagersaldon och administrerar inköp mot lager. För att ta fram prognoser samarbetar du med inköps- och försäljningsavdelningen. Leveransbevakning och fraktdokumentation är viktiga delar i rollen samt hantering av returer och reklamationer. Du är även delaktig i inventeringar av komponent- och färdigvarulagret.

Till övriga uppgifter hör att ta fram offertunderlag, sammanställa statistik och att assistera företagets COO samt vid behov hjälpa till på kundservicesidan.

Din profil:

  • Några års relevant erfarenhet
  • Kunskap inom logistik, kännedom om fraktaktörer och 3PL
  • Erfarenhet av inköpsplanering
  • Ekonomi/Logistik utbildning, önskvärt
  • Van affärssystemanvändare
  • Goda kunskaper i engelska

Som person är du självgående, samarbetsinriktad och strukturerad. Du trivs i en samordnande och administrativ roll med många kontaktytor. Rollen kräver flexibilitet, känsla för service och att du är lösningsorienterad. Företaget expanderar och har hela världen som marknad. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!