Innesäljare

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärme-utrustning mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

Vi söker nu en Innesäljare med inriktning mot kommersiella fastigheter

Är du intresserad av att utvecklas inom dimensionering och projektering av värmepumpslösningar för kommersiella fastigheter? Vi erbjuda en intressant och utmanande tjänst i en framtidsbransch!

Med en stadigt ökande efterfrågan behöver NIBE Energy System förstärka sin försäljningsavdelning med innesäljare. Försäljningsavdelningen för den svenska marknaden är placerad i Markaryd och består av 35 personer totalt varav 18 distriktssäljare runtom i landet samt 17 personer på plats i Markaryd.

Tjänsten kräver servicekänsla, noggrannhet och precision. Kunderna är konsulter, installatörer och fastighetsägare. Du kommer representera ett av Sveriges starkaste varumärken som förknippas med en högklassig produktportfölj och en stark eftermarknadssupport.

Vi tror du har ett stort teknikintresse och ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från klimatanläggningar och dimensionering av effekt samt energiberäkningar. En bakgrund som installatör, konsult, projektledare eller kalkylator inom VVS ser vi som intressanta erfarenheter.

Du är en entusiastisk, drivande och ambitiös person med erfarenhet av kundkontakter. NIBE erbjuder möjligheter att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i en framtidsbransch. Rekryteringen sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391.

Varmt välkommen!