Innesäljare

Lechner är en ledande internationell tillverkare av skräddarsydda bänkskivor och stänkskydd till kök. Vår tillverkning finns i Tyskland och Sverige med totalt 600 anställda i koncernen. Fabriken i Strömsnäsbruk sysselsätter 75 medarbetare med fokus på laminerade och massiva produkter. Med hög kapacitet, moderna maskiner och kompetenta medarbetare arbetar vi varje dag för att inspirera våra kunder med högkvalitativa bänkskivor. För mer information om Lechner se: www.mylechner.de/se/

Nu söker vi en Innesäljare med kundfokus

Trivs du med kunkontakt, är strukturerad och drivs av att leverera god service? Du kommer ingå i ett engagerat team med många internationella kontaktytor.

I arbetsuppgifterna ingår i huvudsak orderhantering och granskning av underlag. Du förbereder order inför produktion och skapar tillverkningsorder. Detta sker till viss del i kommunikation med kunden, via telefon- och mail, för att säkerställa en hög leveranskvalitet. Du ingår i en grupp på fem personer och rapporterar till en teamledare.

Vi tror du har erfarenhet av en utåtriktad roll med kundkontakt. Du har teknisk förståelse och kan läsa enklare ritningar. Förmodligen är du en van datoranvändare och har arbetat i olika system. Med tanke på de internationella inslagen i tjänsten krävs goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har gymnasiekompetens.

Som person är du en lagspelare som trivs med att lösa problem tillsammans med andra. Du drivs av sociala kontakter och nöjda kunder. Du är administrativt stark och noggrann samt värdesätter tydliga rutiner. Du har en positiv inställning, är kvalitetsmedveten och har ett tydligt kundfokus.

Känner du igen dig i beskrivningen kan vi erbjuda en kommunikativ och adminstrativ roll i ett stabilt internationellt företag som levererar kvalitetsprodukter till många kända varumärken. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!