Innesäljare/Ordermottagare

Bopp Utildi AB är en leverantör av produkter inom filtrering och separering samt materialhantering till kemi-, process-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Företaget levererar produkter av hög kvalitet och med ett tekniskt avancerat utförande. I Laholm skräddarsys lösningar efter kundens behov samt serviceproduktion i form av dukomspänning av siktar och filter i rostfritt stål. Företaget erbjuder hög servicenivå, stor flexibilitet, stort tekniskt applikationskunnande samt hög leveranssäkerhet. Målet är att vara marknadsledande inom de nischer där produkterna används. För mer information se: www.bopputildi.se

Med placering i Laholm söker vi nu en Innesäljare/Ordermottagare

Vi erbjuder en säljadministrativ roll med varierade arbetsuppgifter i en liten organisation. Tjänsten innebär kontakter internt och externt både på engelska och svenska. Bland arbetsuppgifterna återfinns i första hand orderregistrering, offertskrivning och försäljning till befintliga kunder i Skandinavien.

Du är kundernas kontaktperson vid leveransfrågor och hanterar godsaviseringen. I tjänsten ingår dessutom allmänna administrativa uppgifter samt operativa ekonomiska arbetsuppgifter såsom fakturering, betalningar och löpande bokföring.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du har god datorvana och har goda kunskaper i Officepaketet. Du har erfarenhet av att jobba i ett affärssystem. Erfarenhet av SAP är en fördel.

Som person är du målmedveten, ordningsam och tycker om att arbeta både med människor och med siffror. Egenskaper vi letar efter är noggrannhet, struktur och en positiv inställning. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik vilket underlättar ditt arbete.

Låter detta intressant kan vi erbjuda en omväxlande tjänst i ett familjärt företag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 4/7. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Ansök nu