Innesäljare

 

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och vi har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 320 MSK. För information om företaget se www.gerdmans.se

Vi söker en Innesäljare

Vill du vara med och underlätta kundernas vardag hos en framgångsrik aktör med mer än 70 års erfarenhet av branschen?

Som innesäljare ingår du i ett säljteam på 12 personer. Ditt huvudfokus är att leverera högklassig service till kunder som tar kontakt via telefon, chatt och e-post. I arbetsuppgifterna ingå även rådgivning och offertskrivning.

Du arbetar även proaktiv och kontaktar kunder via telefon för att följa upp, lyssnar av signaler och behov för att skapa långsiktiga relationer samt erbjuda nya effektiva lösningar till deras arbetsplatser.

Som person är du affärsmässig, effektiv och drivs av nöjda kunder. Erfarenhet av försäljning och ett intresse för inredningsbranschen är en klar fördel.

Arbetsklimatet hos Gerdmans präglas av en familjär stämning, högt tempo och korta beslutsvägar. En anställning inleds alltid med en gedigen introduktion för att du ska känna dig trygg och komma in i arbetet så smidigt som möjligt.

Brinner du för att bygga kundrelationer baserade på service, kvalitet och engagemang då kan detta vara intressant för dig! För mer information om tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 19/8.

 

Ansök nu