Innesäljare/Ordermottagare

 

Tata Steel ingår i Tata Group, en snabbväxande global företagsgrupp med 580 000 anställda och verksamheter i mer än 100 länder på alla världsdelar. Tata Group är aktivt i 7 av de största industrisektorerna – råvaror, teknik, IT, energi, konsult tjänster, konsumentprodukter och kemikalier. Ståldivisionen är världens 12:e största stålbolag. Tata Steel produkter och kunnande bidrar aktivt till en hållbar utveckling. Tata Steel har gjort en storsatsning mot den nordiska marknaden genom förvärv i Sverige, Norge och Finland. Expansionen syftar till att kunna erbjuda nordisk industri en ännu bättre service och fler innovativa stålprodukter. Norsk Stål Tynnplater AS etablerades 1971 och har idag 48 anställda. Företaget är idag en av de ledande Stålservicecenterna i Skandinavien. För mer information se: http://www.tatasteeleurope.com

Till Norsk Stål Tynnplater i Malmö söker vi nu en Innesäljare/Ordermottagare

Person vi söker ska stödja försäljningen för att kunna ge kunderna en ännu bättre service. Det är en administrativ roll med många kontakter både internt och externt. Du underlättar vardagen för säljchefen och den resande säljaren samt har egna kundkontakter.

Bland arbetsuppgifterna återfinns orderregistrering, samt offertskrivning och försäljning till befintliga kunder. Du är kundernas kontaktperson vid leveransfrågor och hanterar även reklamationer. En viktig del av tjänsten är även att sköta dokumentationen kring kundkontakter.

Vi tror du har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och kan engelska, både i tal och skrift. Du har god datorvana och är bekant med Officepaketet. Har du erfarenhet av att jobba i ett affärssystem är det en fördel.

Som person är du målmedveten och ordningsam samt uppvisar ett gott affärsomdöme. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, kundfokus och en positiv grundinställning. Din förmåga att skapa goda arbetsrelationer med kunder och kollegor är en viktig egenskap.

Låter detta intressant kan vi erbjuda en utåtriktad och omväxlande tjänst. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu